19PCS HSS-spiraalboorset van 1 mm-10 mm

Productbeschrijving Diamantbeton kernboren zijn ontworpen met hoogwaardige diamanten voor superieure snijprestaties en levensduur. Het kiezen van de juiste stukjes voor uw toepassing is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt. Succesvol diamantboren vereist selectie van de juiste ...

Productdetails

Productomschrijving

Diamantbeton kernboren zijn ontworpen met hoogwaardige diamanten voor superieure snijprestaties en levensduur. Het kiezen van de juiste stukjes voor uw toepassing is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt. Succesvol diamantboren vereist selectie van de juiste diamantboor, wat betekent dat u de toepassing beter moet begrijpen. Er zijn verschillende soorten bits beschikbaar in de markt zoals kernbits voor steen / tegel, graniet / marmer, premium bits, supreme bits en dry cut bits. Als u nieuw bent bij het boren, raadpleegt u online grafieken om uw beste keuze te bepalen. Om het meeste uit uw diamanttipboren te halen, is het altijd goed om de handleiding te lezen die met uw apparatuur wordt meegeleverd.


Er zijn enkele veiligheidsmaatregelen die u in gedachten moet houden voordat u opstaat voor een boortje. Het is belangrijk om het bit zorgvuldig te controleren op eventuele schade en als u het vindt, gooit u het dan onmiddellijk weg, omdat een beschadigde of niet correct gemonteerde boor erg gevaarlijk kan zijn. Voordat u begint met boren, dient u zich bovendien altijd op te stellen met veiligheidsschoenen, comfortabele kleding, gehoorbescherming, veiligheidsbril en de juiste ademhalingsapparatuur.

高速 钢 钻 1.jpg


Neem contact met mij op

377493921265185152.jpg

Onderzoek