Huis > Nieuws > Inhoud

Legering Saw

Mar 20, 2015

Legering zag blade is de meest gebruikte houtproducten snijgereedschappen verwerking, kwaliteit legering zag de kwaliteit en verwerkte producten zijn nauw verwant. Redelijke keuze van de juiste legering blade te verbeteren van de kwaliteit van het product, cyclustijden verkorten en verminderen verwerkingskosten is belangrijk. Legering zag blade legering met soorten, een aantal parameters materiaal, diameter, aantal tanden, dikte, profiel, hoek, diafragma en andere substraten, deze parameters bepalen de verwerkingscapaciteit en maaimes. Wanneer u het type van maaimes volgens het materiaal dikte, snijsnelheid, snijden richting, feed tarief, selecteert de juiste keuze van de zaag blade pad breedte nodig.

Legering zag basisvereisten:

Door de ontwerpvereisten van apparaat om te kiezen van het juiste mes.

De apparatuur moet worden uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals: schilden, power remmen, overbelasting bescherming.

Er zijn professionele exploitanten het installeren en gebruiken, en het dragen van werkkledij, het dragen van bril, oorkappen en zo verder.

Exploitanten kunnen niet het dragen van handschoenen, lange haren GLB te worden geplaatst in het werk, en noteer de stropdas en manchetten om gevaar te voorkomen.

Wegblijven van brand- en vochtige omgeving.