Huis > Nieuws > Inhoud

Carbide zag mes slijpen modus

Mar 20, 2015

Carbide zag mes slijpen oppervlak overeenkomstig de hellingshoek van het oppervlak na 1: 3-verhouding, alleen wanneer tikken pas na het slijpen door middel van het juiste gereedschap om de normale werkzaamheden binnen leven. Onjuiste slijpen, als alleen de voorzijde oppervlakte of alleen vanuit het oogpunt van de hoek oppervlakte slijpen de levensduur van het gereedschap Mes verkorten zal.

Een ander belangrijk punt is dat het hele gebied moet volledig worden slijpen slijtage.

Carbide zag mes wordt geplaatst op de automatische slijpen machine slijpen, en vanwege de kwaliteit, wij raden u niet het universele hand-slijpen mes slijpen machines, automatische CNC slijpen prestaties garantie rake oppervlak en het achterste oppervlak van de reparatie hoek molen geheel in dezelfde richting.

Slijpen rake gezicht en de achterste Hoorn van de ideale oppervlak om het gebruik van staat en een stabiele leven hardmetaal getande, gekartelde minimaal resterende lengte en breedte mag niet minder dan 1 mm cutter meter (sinds Adapters van de metingen).

Schurende zagen van platen

Om te voorkomen dat grote diamant slijpen wiel reparatie slijtage, er dient te worden zag de kant gekarteld taal voldoende zijdelingse projectie toestaan. Aan de andere kant, moet de maximale zijdelingse projectie minder dan 1.0 naar 1.2 mm per zijde, met het oog op de stabiliteit van de zaag tanden.