Huis > Nieuws > Inhoud

Diamantenverwerkingsindustrie: "Diamond" toonaangevende productie van de nieuwe revolutie

Mar 20, 2015

Een Chinese productie van ondernemingen waarin alle wijzigingen feest. Als de Chinese minderheid vertrouwen diamant productie technologie winnaar, rijdt geconcentreerde 90% van de mondiale productiecapaciteit van high-end industries, de zonne-energie, LED en andere opkomende toepassingsgebieden, de piek van usher ontwikkeling in China, gedreven door de totale industriële upgraden. China synthetische diamant bedrijven zullen delen dit feest als een belangrijke deelnemer in het realiseren van hun eigen snelle groei.

Productie van andquot;Diamond.andquot; Als eervolle positie in de diamantsector juwelen en diamant extra producten in de dezelfde levensonderhoud in geavanceerde industriële toepassingen is de hoge prijs de voornaamste hinderpaal voor de promotie. Met de industrie is meer kosteneffectieve en benadrukken niet alleen waarde aankoop kosten, de mate van precisie verspanen, hogere eisen, energiebesparing en milieubeschermingsnormen verbeterd, diamant gereedschap in plaats van het traditionele gereedschap om te beginnen met het proces zal versnellen.

Diamant industrie: andquot; Diamondandquot; toonaangevende productie van de nieuwe revolutie

Alternatieve afzetmogelijkheden is enorme vraag aan hoge groei te handhaven. De hoofdgebieden downstream diamant hulpmiddelen met inbegrip van bouw materialen, machines, mijnbouw, elektronica, fotovoltaïsche, verwacht de marktpenetratie in verschillende velden verschijnt een stap-achtige ontwikkeling ter bevordering van goede architectuur: fotovoltaïsche, LED en andere gebieden van de toepassing van kras op het bereiken van een doorbraak, met snelle groei en de snelle groei van de industrie; Automobiel machines en andere velden om een doorbraak in de Chinese markt, voornamelijk; steen bouwmaterialen en andere traditionele gebieden blijft nog steeds een gestage groei. Voorlopige oordelen diamant materialen en producten wereldwijd potentiële marktomvang honderden miljarden bereikt, en gericht op de omvang van de markt van de single-crystal materialen van Chinaand #39; s productie is ook meer dan tien miljard yuan, eisen groei blijft boven 25% CAGR.