Huis > Nieuws > Inhoud

Diamant zagen Blade veiligheid

Oct 13, 2015

Altijd werden goede veiligheidsvoorzieningen; Draag veiligheidsbril, veiligheidsschoenen, snug-passende kleding, gehoorbescherming en hoofd bescherming en adembescherming waar nodig.
Alle fabrikanten van Diamond Cutting Disc zijn zeer bezorgd dat hun producten op een veilige manier worden gebruikt. Het volgende is een lijst van do's en Don'ts voor beton en metselwerk zagen. Dit is bepaald met de bedoeling het elimineren van gevaarlijke omstandigheden of praktijken. Neem even tijd om te lezen en begrijpen van Diamond Cutting Disc principes.

Natte Cutting Diamond DiscDoand #39; s andamp; Donand #39; ts
DO 'S
Voer fabrikant aanbevolen mes specificaties voor materiaal te snijden.
, Controleer de Diamond Cutting schijf voor schade die zich mogelijk hebben voorgedaan tijdens de verzending of schade ten gevolge van eerdere gebruik.
Verrichten sortie flenzen voor gelijke diameter, overmatige slijtage en vlakheid. Montage van de flenzen moeten voldoende verlichting rond arbor gat.
Wees ervan overtuigd dat de Diamond Cutting schijf is gemonteerd op een juiste diameter blad schacht tussen goede blade flenzen en veilig hand-aangescherpt met een moersleutel is.
Verrichten sortie de zaag voor juiste bedrijfsomstandigheden:
A. alle vloeistoffen zijn op de juiste niveaus.
B. Blade as lagers moet vrij van einde en radiale spelen.
C. V-riemen moeten naar behoren worden aangespannen en katrollen gecontroleerd voor overmatige slijtage.
D. voorsprong af aanpassing is correct ingesteld op toestaan het blad rechtstreeks reizen.
E. werken met mes guard in plaats en goed beveiligd.
Wees zeker dat er een continue waterstroming aan elke kant van het blad. Zwaartekracht feed levert niet een voldoende waterdebiet. De waterpompen op concrete zagen zijn andquot; boosterandquot; pompen alleen en zijn niet voldoende als een primaire druk bron. De levering van een adequate koelvloeistof is vereist voor natte snijvlakken op de juiste blade leven en snijden efficiƫntie te handhaven.
VOER DE FABRIKANT AANBEVOLEN KATROL MATEN EN OPERATIONELE SNELHEDEN. RAADPLEEG VOOR SPECIFIEKE BLADE DIAMETERS, OPERATIONELE HANDLEIDING VAN DE FABRIKANT.
Gebruik de zaag met goede veiligheid kleding, dat wil zeggen, veiligheidsbril, veiligheidshelm, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming.
Onderzoeken mes periodiek voor scheuren in de stalen gecentreerd of segmenten of overmatige slijtage onder de segmenten.
DON'TS
Gebruik niet een Diamond Cutting Disc zonder controle van de aanbevelingen van de fabrikant voor het materiaal om te worden gesneden. Onjuiste selectie kan leiden tot buitensporige blade slijtage en mogelijke schade aan de Diamond Cutting Disc en/of de machine, en maken een onveilige bedrijfsomstandigheid.
Niet een nieuwe Diamond Cutting schijf gebruiken of een gebruikte mes die een kern die niet plat of gebarsten is heeft, waaruit blijkt segment schade of verlies, of die een beschadigde arbor gat heeft remount.
Gebruik geen waarop de dragende oppervlakken niet schoon en vlakke zijn flenzen.
Forceer niet mes op machine blade schacht of koppelpunt mes op ondermaatse blade as. Beide voorwaarden kan leiden tot onveilige bedrijfsomstandigheden en buitensporige blade slijtage.
Blade op machine die niet voldoet aan de minimale vereisten zoals uiteengezet in de fabrikant machine die handmatige niet koppelen.