Huis > Nieuws > Inhoud

Diamant toepassingen

Mar 20, 2015

Diamant is nu het belangrijkste gebruik niet langer voor edelstenen gebruikt werd, omdat het een van de moeilijkste stof heeft men ontdekt, zijn gebruikt als de productie van snijden, boren, slijpen van hulpmiddelen zoals een zeer belangrijke industriële materialen.

Diamond diamond minerale naam genoemd, wordt in het algemeen gezegd dat na het nadenken van de diamant is een diamant. De chemische samenstelling van de diamant is pure koolstof, de hardheid van 10, de zwaarste stof in de natuur, het aandeel van 3,47 naar 3.55, de brekingsindex van 2,42. Octaëdrische kristallijne of dodecaëder. Broos, transparant en niet bang van zuren en alkali erosie.

De chemische samenstelling van de diamant is pure koolstof, grafiet chemische samenstelling is pure koolstof, diamond keihard, maar de textuur is zeer zacht grafiet. Dit is omdat de koolstofatomen grafiet in een laag zijn gerangschikt, binding tussen atomen kracht is klein, de koolstof-atomen in diamant is netjes gerangschikt in gespreide kubus structuur, elke koolstofatoom met andere nauw 4 koolstofatomen direct aangesloten, vormen een solide kristal. Voor de vorming van een dergelijke structuur koolstofatomen, vereist een hoge temperatuur van 2.000 graden Celsius en 50.000 sferen. Mensen zijn nu in staat om te profiteren van de hoge temperatuur en druk voor de productie van synthetische diamant.

Diamant is doorgaans kleurloos. Na het nadenken over de diamant kan produceren verblindend licht. Algemeen geloofd dat meer dan 1 karaat diamant zo groot, meer dan 100 kt voor de grote diamant. Grote blokken van diamant is uiterst zeldzaam, slechts drie meer dan de huidige blok in de wereld, de grootste daarvan, andquot; Cullinanandquot; 3,106 karaat, werd ontdekt in 1905 in Zuid-Afrika (Cullinan diamant is de worldand #39; s grootste diamant, gevonden in 1905 jaren, de oorsprong van de Zuid-Afrikaanse Transvaal Playmill mijne. Mijn persoon gevonden deze achternaam Cullinan diamant die deze naam. Cullinan diamant is kleurloos, 3,106 karaat, of ongeveer 621 gram. Deze diamant is de lokale regering na de aankoop zoals een geschenk was gepresenteerd aan de King Edward VII na de onderneming snijden door de beroemde Amsterdam negen grote diamanten en 96 kleine diamanten, deze diamanten allemaal onberispelijk, de naam van de grootste ster van Afrika