Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe Diamond mesjes werk

Oct 13, 2015

Silencio beton
Grote deeltjes van zachte, schurende materialen verslijten deze metalen band sneller dan de kleine deeltjes uit harde en dichte materialen verwijderd. Vanwege dit, een diamant mes voor het snijden van een zachte, schurend materiaal moet een harde metalen band te weerstaan deze erosie lang genoeg voor de blootgestelde diamanten te worden goed benut. Daarentegen is een zachte band die nodig zijn om ervoor te zorgen dat het zal eroderen en nieuwe diamanten, waardoor het blad om door te gaan snijden efficiƫnt bloot.

Jarenlange ervaring en ontwikkeling hebben ervoor gezorgd dat een groot aantal banden van verschillende hardheid niveaus voor verschillende niveaus van "Gecontroleerde Bond erosie" voor alle materialen voor metselwerk en beton.

Hoewel de diamanten de moeilijkste stof in de wereld zijn, deze diamant deeltjes versleten kunnen raken of breken na het uitsnijden voor een periode van tijd. Nieuwe, ongerepte diamanten worden, echter blootgesteld door het dragen naar beneden van het metaal "bond".