Huis > Nieuws > Inhoud

Identificatie van natuurlijke diamant en kunstmatige diamanten

Mar 20, 2015

Vandaag, steeds geavanceerdere technieken van synthetische diamant, synthetische diamant, echt bijna, maar met natuurlijke diamanten, itand #39; s waard veel inferieur. Momenteel op de markt is veel van deze kunstmatige diamanten diamant, vissen, zo veel mensen voor de gek houden. Natuurlijke diamant, synthetische diamant gem identificatie wordt noodzakelijk om te kopen.

Natuurlijke diamant rotsformatie op 200 kilometer onder het oppervlak, de vorming van de hoge temperatuur en druk, de temperatuur is ongeveer 1500 graden, 50000 Pa druk, maar met moderne wetenschappelijke methode is niet moeilijk om te simuleren van diamanten geproduceerd in soortgelijke milieus.

Natuurlijke diamant, synthetische diamanten zijn gemaakt van carbon en instellen in een raster, in wezen dezelfde fysieke eigenschappen, het enige verschil is dat natuurlijke diamant kristalrooster onregelmatige, toe te voegen dat er is een nadeel, het is samengesteld uit verschillende de vorming van het milieu en de voorwaarden.