Huis > Nieuws > Inhoud

Gebruik van Carbide zag bladen zes voorzorgsmaatregelen

Mar 20, 2015

Opmerking het gebruik van hardmetalen zag blades zijn de volgende zes:

Operationele omgeving: machines te installeren van een beschermkap om te voorkomen dat blade schade, schade veroorzaakt door het vliegen van puin. Niet-verbonden personen verboden in de buurt van de werkplek. Werkplekken moeten wegblijven van ontvlambare en explosieve materialen.

Kleding, beschermende uitrusting: exploitanten moeten beschermende bril om te voorkomen dat blade schade, schade veroorzaakt door het vliegen van puin. De exploitant moet aandacht besteden aan de band en manchetten, kunnen niet het dragen van handschoenen, lange haren moet worden geplaatst binnen het GLB werken, werd gevangen in de machine om te voorkomen dat het risico zich voordoet.

Voordat u gebruiken: Zorg ervoor dat de machine in goede conditie, de spindel geen vervorming, geen trillingen, schacht tolerantie h7 • Controleer of het mes minder schade, verlies, abnormale slijtage en lichamelijke buigen, draaien, kraken en andere afwijkingen in geval. Blade breuk, vliegen van schade. • Controleer of het blad is geschikt voor het geselecteerde materiaal te snijden om te voorkomen dat abnormale slijtage van het lemmet, verlies, slechte knippen, oververhitting of andere abnormale omstandigheden optreden. Kiest u verkeerd, kan ervoor zorgen dat het mes en de materiële schade, puin vliegen, ongeval.

Installatie: Zorg ervoor dat de draairichting van de blade consistent met de richting van de machine spindel. Als de tegenovergestelde richting leiden het mes te vallen tot zal, vliegende puin, ongevallen. Kies een consistente binnendiameter zag blade, zag blade buitendiameter iets groter dan de buitendiameter van 1/3 (multi zag blade dient buiten diameter van 1/2) van de flens, zorg dan dat heeft geen abnormale slijtage, vervorming, oppervlakte buigen schoon en vrij van anomalieën bijlage. Om ervoor te zorgen dat geen kruising tussen het blad en de binnendiameter van de grote kloof tussen de diameter van de schacht machine geïnstalleerd flens, draai de moer. Voordat de werkzaamheden aanvangen, door ervoor te zorgen dat niemand zag de voorkant. Dan stationair draaien, Controleer of de trillingen machine, zag of de horizontaal en radiaal wiebelen en andere afwijkingen. Opwerking blade (binnendiameter correctie, positionering gat verwerking, enz.) moet worden uitgevoerd door de fabriek. Het proces is slecht, zal van invloed zijn op het producteffect als gevaarlijk kan zijn. Wanneer geïnstalleerd, de generaal 5-6 getand mes boven de plaat is geschikt.