Tungsten Carbide getipt zaagblad

STAAL LICHAAM: We gebruiken hoogwaardige stalen platen om goede prestaties te garanderen en de enorme hoeveelheid wrijving te verminderen. Lasergesneden stalen plaat om vlak en nauwkeurig te blijven voor jarenlang continu gebruik. TIPS: Micro-grain hardmetalen tips worden gebruikt om de juiste snijkwaliteit en een lange levensduur te bereiken ...

Productdetails

STAAL LICHAAM: We gebruiken hoogwaardige stalen platen om goede prestaties te garanderen en de enorme hoeveelheid wrijving te verminderen. Lasergesneden stalen plaat om vlak en nauwkeurig te blijven voor jarenlang continu gebruik.


TIPS: Micro-grain wolfraamcarbide tips worden gebruikt om de juiste snijkwaliteit en lange levensduur te bereiken.

 

BRAZING: Auto- kantzitting slijpen en Auto solderen machines zijn ingesteld om de juiste temperatuur te krijgen zijn tanden plaatsing. De goede zilveren lassen materiaal hardsolderen bij lagere temperatuur om gevaarlijke resultaten te voorkomen bij gebruik.

 

SHARPENING: We onderzoeken zorgvuldig het individuele tandwielontwerp en de tandcombinatie voor elk blad op basis van hun gebruik. Automatische scherpfase per hoek en nauwkeurig maken voor een soepel snijvlak en moeitebesparing

合金锯片1.jpg

1


合金锯片4.jpg

2

Vraag: Stelt u een MOQ in en kunnen kortingen worden aangeboden?
A: Maak je geen zorgen! We hebben geen MOQ en het maakt niet uit hoeveel u wilt bestellen, is oké voor ons. Maar meer hoeveelheid met meer korting.

 

Vraag: Kunnen dit soort producten worden aangepast?
A: Ja, wij bieden op maat gemaakte service voor onze klanten. U hoeft ons alleen wat technische gegevens te verstrekken, zoals dimensies.

 

Vraag: Hoelang levert u de goederen op nadat ik een bestelling heb geplaatst?
A: We sturen de artikelen binnen 7 dagen nadat uw betaling is voltooid. We garanderen niet de bezorgtijd op alle internationale zendingen vanwege verschillen in inklaringstijden in afzonderlijke landen, wat van invloed kan zijn op hoe snel uw producten worden geïnspecteerd.

 

Vraag: Wat is de garantie van de producten?
A: Als er zich in deze periode kwaliteitsproblemen voordoen aan onze kant, nemen we de verzendkosten en vervanging over.

Hotsale-producten


40T合金锯片主图.jpg

TCT ZAAGBLAD


2.jpg

HSS TWIST BITS


125深层片主图 (1).jpg

DIAMANTZAAGBLAD


Onderzoek